• Telefonisch contact

  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Reinke staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!


  • Tel: 030 - 2800 743
  • Maandag t/m vrijdag tussen 9.00 tot 17.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen

 • Contactformulier

  Heeft u een vraag/opmerking over een product of een bestelling? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 • Betaalopties

  Reinke biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. U kunt bij ons betalen met de volgende betaalopties:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Mistercash (BelgiĆ«)
  • Giropay (Duitsland)
  • Sofort Banking (Duitsland)
  • Mastercard
  • Visa
  • Klarna (achteraf betalen)
 • Volg ons op Social Media

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding uitzoeken

Bij bedrijfskleding denkt men vaak aan overalls, tuinbroeken, klettervesten etc. Tot op de dag van vandaag worden deze artikelen nog steeds verkocht. Maar bedrijfskleding is zoveel meer als alleen de standaard overalls, tuin- en werkbroeken: Reinke bedrijfskleding heeft een ruim assortiment aan bedrijfskleding welke te verdelen is in de volgende categorieën: horeca kleding, kokskleding, medische kleding, uniformen, representatieve kleding, promotionele kleding, werk kleding en veiligheidschoenen. Bij Reinke bedrijfskleding vindt u onder andere poloshirts, T-shirts, sweaters, truien, werkbroeken, koksmutsen, koksbuizen, koksschoenen, koksbroeken, jeans, kostuums, uniformen, overhemden, blouses, colberts, blazers, accessoires en nog veel meer.

De bedrijfskleding kunnen wij voorzien van bijvoorbeeld een bedrijfslogo of geheel laten aanpassen aan een bepaalde huisstijl van een bedrijf of instelling, denk hierbij aan de keuze van kleuren.

De collecties bedrijfskleding en veiligheidsschoenen worden een aantal keer per jaar verfrist en gaan steeds meer mee met het huidige modebeeld. De bedrijfskleding die Reinke bedrijfskleding u biedt hebben onder andere modieuze pasvormen, zijn van goede kwaliteit en makkelijk te onderhouden.

Voor bedrijven en instellingen bieden wij een bedrijfskleding beheer programma aan welke het proces van bestellen, uitleveren en facturatie vereenvoudigt. Ook te allen tijde inzien wie welke en hoeveel bedrijfskleding heeft besteld kan met dit bedrijfskleding beheer programma. Nieuwsgierig informeert u dan naar de vele mogelijkheden.

Waarom bedrijfskleding en veiligheidsschoenen?

In bepaalde branches zijn bedrijfskleding en veiligheidsschoenen verplicht of gewoon onmisbaar zoals bijvoorbeeld in de horeca, bij een zorginstelling, ziekenhuis, tandartsenpraktijk, magazijn, slagerij, bakkerij, transportbedrijf of bouw/ aannemersbedrijf.

Bij een uniforme uitstraling door middel van bedrijfskleding is voor klanten en patiënten duidelijk wie er tot het personeel behoort, geeft het een professionele uitstraling en oogt het betrouwbaar. De manier waarop u of een bedrijf zich presenteert bepaalt voor een groot deel de indruk die op de klanten wordt gemaakt en achtergelaten. Wanneer dit positief is zal dit resulteren in betere resultaten.

Bedrijfskleding met een veiligheidsfunctie

Bedrijfskleding dient in sommige branches niet alleen representatief en functioneel te zijn maar ook veilig. Deze bedrijfskleding moet dan voldoen aan bepaalde veiligheidseisen. Deze kleding wordt voorzien van extra normen. Dit type bedrijfskleding is bedoeld voor beroepen met extra risico’s waarvoor men zicht extra dient te beschermen. Hierbij kunt u denken aan een brandweerman of lasser welke vlamvertragende bedrijfskleding nodig heeft, mensen werkzaam in een koel of vriescel die kou bestendige bedrijfskleding nodig hebben en natuurlijk een wegwerker met de alom bekende high visibility bedrijfskleding. Om u als klant kwaliteit te bieden is Reinke bedrijfskleding onder andere dealer van gerenommeerde merken als: De Berkel, Haen, Alsico, Emma, Bata, Grisport, Cofra, Redbrick, Atlas, Tricorp, Santino, Promodoro, Hakro, Bram Paris, Sunwill, Greiff, Teamdress, Roy Robson, Kümmel, Brazil, Hanco, Ledub, ECC,