• Telefonisch contact

  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Reinke staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!


  • Tel: 030 - 2800 743
  • Maandag t/m vrijdag tussen 9.00 tot 17.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen

 • Contactformulier

  Heeft u een vraag/opmerking over een product of een bestelling? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 • Betaalopties

  Reinke biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. U kunt bij ons betalen met de volgende betaalopties:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Mistercash (België)
  • Giropay (Duitsland)
  • Sofort Banking (Duitsland)
  • Mastercard
  • Visa
  • Klarna (achteraf betalen)
 • Volg ons op Social Media

Horeca kleding

Horeca kleding koopt u bij Reinke bedrijfskleding

In veel horeca gerelateerde bedrijven en instellingen is horeca kleding onmisbaar. Een hotel met restaurant heeft horeca kleding nodig voor de bediening, uniformen voor de receptie medewerkers en kokskleding voor in de keuken. Ook ziekenhuizen en zorginstellingen maken gebruik van horeca kleding, wanneer deze bijvoorbeeld een restaurant hebben en het eten uitserveren maken deze gebruik van horeca kleding in de bediening en kokskleding in de keuken.

Het assortiment horeca kleding is de afgelopen jaren flink veranderd van zwarte kelners pantalon met bandplooi gecombineerd met een wit overhemd, zwarte strik en zwart gilet naar collecties vol met gekleurde, hippe en trendy horeca kleding.

Ook het assortiment kokskleding is de afgelopen jaren flink veranderd. Waar men vroeger vroeg om een traditionele witte katoenen koksbuis met bolknopen en zwart/ wit geruite koksbroek zijn nu gekleurde koksbuizen met bijpassende koksbroeken, koksmutsen en sloven niet meer weg te denken.

Ten opzichte van de eerder genoemde traditionele katoenen koksbuis welke altijd gestreken moesten worden zijn het nu de kwaliteiten welke velen malen gebruiksvriendelijker zijn. Kokskleding wat niet meer gestreken hoeft te worden en industrieel gereinigd kan worden tot horeca kleding met pantalons welke zelf wasbaar zijn en overhemden en blouses welke strijkvrij zijn. Ook het comfort is aangenamer geworden, koksbuizen welke door middel van bepaalde technieken meer bewegingsvrijheid bieden en overhemden en blouses met stretch zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse collecties.

Horeca kleding met een thema

Hoe mooi is het als de horeca kleding perfect aansluit bij de uitstraling van een bedrijf of instelling. Tegenwoordig zie je dan ook steeds meer specifieke stijlen/ thema’s in de verschillende collecties horeca kleding. Denk hierbij aan de Aziatische stijl, stoere hemden en blouses voor in bijvoorbeeld een steakhouse, traditionele horeca kleding voor in de Franse keuken, horeca kleding welke aansluiten bij de wensen van verswinkels als slagerijen, bakkerijen en kaasspeciaalzaken.

Custom made horeca kleding

Bij vele grote ketens (bijvoorbeeld de bekende hamburger ketens) zie je een horeca kledinglijn welke speciaal in samenwerking met leverancier en ontwerpers is bedacht. Zo sluit de gehele horeca kledinglijn naadloos op elkaar aan: overhemden, blouses, sloven, schorten, koksmutsen, jassen, pullovers, kostuums etc. welke allemaal samen gecombineerd kunnen worden. Deze horeca kleding wordt door het gebruik van huisstijl kleuren, logo’s door een ieder direct herkend.

Horeca kleding bij Reinke bedrijfskleding

Online bij Reinke bedrijfskleding vindt u een diversiteit aan horeca en koks kleding: overhemden, blouses, gilets, pantalons, stropdassen, poloshirts, colberts, koksbuizen, koksmutsen, koksbroeken, koks sloven, Franse sloven, diendoeken, theedoeken, koksschoenen etc. Ook bij Reinke bedrijfskleding koks kleding specifiek voor dames: mooie getailleerde koksbuizen en broeken met een perfecte pasvorm. Om de horeca kleding perfect aan te laten sluiten bij de uitstraling van een bedrijf of instelling is er een mogelijk gebruik te maken van onze borduurservice. Ook een persoonsnaam borduren op bijvoorbeeld een koksbuis behoort bij Reinke bedrijfskleding tot een van de mogelijkheden.

Voor horeca kleding en kokskleding is Reinke bedrijfskleding onder andere dealer van: Robini, De Berkel, Greiff, Lessio en BP