• Telefonisch contact

  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van Reinke staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 030 - 2800 603
  • Maandag t/m vrijdag tussen 9.00 tot 17.00 uur
  • Showroom geopend op afspraak

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen

 • Contactformulier

  Heeft u een vraag/opmerking over een product of een bestelling? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 • Betaalopties

  Reinke biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. U kunt bij ons betalen met de volgende betaalopties:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Mistercash (België)
  • Giropay (Duitsland)
  • Sofort Banking (Duitsland)
  • Mastercard
  • Visa
  • Klarna (achteraf betalen)
 • Volg ons op Social Media

Uitgelicht

Van hoog naar laag sorteren
1 - 3 of 3
per pagina

Light Vest LED'S WORK

 • Wel 7 standen voor zichtbaarheid & zaklamp functies
 • Nooit meer een zak- en of hoofdlamp nodig en beiden handen beschikbaar tijdens de werkzaamheden
 • Batterijen vervangen niet nodig, door de unieke powerpack welke herlaadbaar is d.m.v. de bijgeleverde 240V of reislader
 • 24 LED's
 • Nano Coating voor werken tijdens slechte weersomstandigheden
 • EN471 gecertificeerd

Andere producten bij Reinke Bedrijfskleding

Bent u op zoek naar andere bedrijfskleding? Dan bent u bij Reinke bedrijfskleding aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons in het assortiment verschillende soorten producten van De Berkel vinden. In ons Berkel assortiment is vooral werkleding zorg te vinden, voor zowel heren als dames.

Lightvesten uniek in haar soort en verkrijgbaar bij Reinke Bedrijfskleding!!

24 led's

Het Light Vest LED'S WORK® is een hulpbron van onschatbare waarde voor professionals die werken in het donker. Denk hierbij onder andere aan wegwerkers, ambulance medewerkers, politie, brandweer, offshore medewerkers, logistiek, chauffeurs, machinisten, conducteurs en bewakers .

Het Light Vest LED’S WORK® is niet alleen voor de professionals maar ook super handig tijdens de vrijetijd: vissers, sporters, avond- en nachtwandelaars of gewoon tijdens het uitlaten van de hond extra zichtbaar en handig door de zaklampfunctie.

Het Light Vest LED’S WORK® is voorzien van de laatste technologie van NEDERLANDSE bodem. Niet alleen de tecnologie komt van NEDERLANDSE BODEM, ook het totale assortiment van Light Vest LED’S WORK® wordt geproduceerd in Nederland.

Nano Coating

De lampen zijn voorzien van een Nano Coating welke dient voor de veiligheid en ter bescherming in slechte weersomstandigheden. De Light Vesten zijn hierdoor zelfs wasbaar en hoef je tijdens de wasbeurt niets te verwijderen.

EN471 gecertificeerd

EN 471:2003 Hoge zichtbaarheidskleding voor professioneel gebruik – Beproevingsmethoden en vereisten. Deze norm legt vereisten vast voor kleding die tot doel heeft de aanwezigheid van de gebruiker visueel te benadrukken om hem meer te laten opvallen in gevaarlijke situaties, zowel bij dag als bij nacht (belichting door koplampen van wagens).

Wat houdt deze norm in?

Deze norm heeft als symbool het veiligheidsvestje, met daarnaast boven elkaar twee waarden X en Y. De bovenste waarde (X) geeft aan, aan welke klasse het artikel voldoet. Dit kan klasse 1 tot 3 zijn. Klasse 1 is het minst zichtbaar en klasse 3 het meest. De onderste waarde (Y) geeft de kwaliteit van het reflectieband aan. Dit kan waarde 1 of 2 zijn. Dit geeft aan hoe goed het reflectieband reflecteert.


De X waarde en de Y waarde

De X waarde wordt bepaald door het aantal vierkante meter fluodoek en het aantal vierkante meter reflectieband dat in een model zit.

Bescherming door hoge zichtbaarheid bij dag, schemer en nacht

Klasse 1: niet voor werken langs openbare weg
Klasse 2: wegwerkzaamheden met maximaal snelheid 50 km/uur
Klasse 3: langs wegen met hogere toegelaten snelheden

De achtergrond, het fluorescerende materiaal, is toegestaan in de kleuren oranje, geel en rood. De kleurcoördinaten en de luminantiefactor moeten binnen bepaalde grenzen vallen (voor en na belichting). Tevens worden er eisen gesteld aan de kleurechtheid van zowel de fluorescerende kleuren als de contrastkleuren.

Het fluordoek moet de torso, mouwen en broekspijpen omcirkelen. Het verschil in oppervlakte tussen voor en achterzijde mag maximaal 40% – 60% zijn.

Het reflectieband moet 50mm breed zijn en de ruimte tussen 2 reflectiebanden moet minstens 50mm zijn. Ook moet de afstand van ‘het einde’ van het kledingstuk (dus bijvoorbeeld onderzijde broekspijp) tot de reflectieband minstens 50mm zijn.

De Y waarde wordt bepaald door de kwaliteit van het reflectieband. Deze kan waarde 1 of 2 hebben. Waarde 2 reflecteert het beste. Er zijn ook specifieke voorschriften vastgelegd met betrekking tot de plaatsing van het fluorescerend en reflecterend materiaal op romp, mouwen en pijpen.

De EN 471 wordt opgevolgd door de EN ISO 20471. Wat is het verschil met EN 471? EN ISO 20471 kent één waarde (x). Dit cijfer geeft aan in welke klasse het artikel valt. Aangezien de reflectie enkel in de hoogste klasse is toegestaan, vervalt de waarde (y) in EN ISO 20471

Oplaadbaar en brandtijd

Alle vesten van Light Vest LED’S WORK® zijn binnen 2 uur oplaadbaar en worden standaard geleverd met een 240V oplader en autolader. Oplader kwijt? geen enkel probleem de laders zijn los bij te bestellen! Het vest is voorzien van een geïntegreerde power pack, welke zorgt voor een betrouwbare en functionele werking van het licht vest. De duur van de verlichting, afkomstig van de LED lampen, kan oplopen tot wel 100 uur. De bijgeleverde power pack is binnen 3 uur volledig opgeladen en zorgt voor een efficiënt gebruik.

Topkwaliteit

Het Light Vest LED’S WORK® is gemaakt van een EN471 gecertificeerd professioneel veiligheidsvest. Hierdoor zijn de vesten uitermate geschikt voor professioneel gebruik.

 • De lampen hebben wel 7 standen en & zaklamp functies
 • Nooit meer een zaklamp nodig en dus altijd je handen vrij tijdens het werk of hobby
 • Geen batterijen vervangen, maar oplaadbaar met de 240V lader of autolader en binnen 2 uur weer volledig geladen
 • Duurzaam, betrouwbaar, bespaart tijd en overige middelen, werkt sneller!

Light Vest LEDS’S WORK® niet alleen extra veilig maar ook functioneel!! Uniek door de Nano Coating, 7 standen en zaklampfunctie, oplaadbaarheid en EN471 certificering!